top of page

Massage i Västerås

Klassisk massage

En behandlingsform som är känd och väletablerad världen över. Massage kan vara friskvård för att öka ditt välbefinnande genom en positiv påverkan på ”lugn och ro” hormonet Oxytocin men även en förebyggande massage behandling eller stöd i din träning. Massage sänker puls och blodtryck, ökar blodcirkulationen och har en avstressande effekt. Bra för både kropp och själ. Du väljer själv om du önskar en en mjuk avslappnande massage eller lite hårdare knådning.

Aromamassage

 

Aromamassage är en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi där jag jobbar med pressurtryck och efflurage.
Massagen ger beröring i ett jämt och lugnt tryck som följer ett medvetet rörelsemönster för att aktivera oxytocinsystemet i kroppen. Oxytocin är ett hormon som får oss att känna lugn och ro som får oss att må bra. 
Efter massagen kommer du att vara avslappnad och trött så tillåt dig att fortsätta att ta det lugnt efter behandlingen.

 

Ansiktsmassage

 

En avslappnande massage som löser upp muskelspänningar orsakat av bla stress, tandgnissel och/eller migrän. Genom lätta manipulationer ökar blodcirkulationen och den cellulära syresättningen vilket ger huden en friskare lyster. Använder eteriska oljor.
Behandlingen avslutas med skön skalpmassage.

Terapeutisk massage

 

Terapeutisk massage är en mer djupgående massagebehandling där fokus läggs på att förebygga besvär eller behandla direkta problem som spända muskler i rygg, skuldror, axlar, nacke och spänningshuvudvärk. I behandlingen jobbar jag med rörelseanalys, triggerpunktsterapi och stretch även vissa ortopediska tester kan behövas testas innan behandling Råd och tips om egen stretch ges. Syftet med dessa behandlingsmetoder är att lösa upp och motverka muskelspänningar, öka rörelseomfånget.


Efter behandlingen är det vanligt att man kan få träningsvärk eller känna dig öm i musklerna som behandlats. Rekommenderas att du väljer denna massage behandling om du har besvär.

67186395_515938482478132_101205886949444
68703384_532582417480405_878239053893546

Fot/underbensmassage

 

Avslappnande och välgörande massage av fot och underben som ger ökad cirkulation och minskad muskelspänning. En behandling som alla trötta fötter och ben uppskattar.

 

Regndroppsmassage

 

Regndroppsmassage är en form av medicinsk aromaterapi. Den är mycket effektiv mot rygg och nackproblem genom kraften i den behandling som man utför med terapeutiska eteriska oljor. De eteriska oljorna har även en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndroppsteknik också en välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress. Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturliga verksamma beståndsdelar. 

Under en period framöver erbjuds denna behandling som elevbehandling och går ej att kombinera med andra erbjudande.

 

60613867_475724723166175_742472275930277
bottom of page