Bli certifierad stylist

Hos oss på Västerås Beauty and Wellness så kan du utbilda dig till fransstylist. Vi erbjuder även utbildningar inom lashlift, spraytan och massage. 

 

Det är Johanna på salongen som håller i alla utbildningar. Utbildningar som Johanna har gått har hon bland annat gjort på ByBexter i Sthlm, Lash 'n' Brow stores skola i Eskilstuna, fransstylisterna i Uppsala och Beloxys i Uppsala. Johanna är certifierad i tandblekning och diplomerad massör. Johanna tog silverplats på SM 2019 i både singel- och volymkategorin. VM år 2020 tog Johanna en 12:e plats i högsta klassen i Singelfransar,

Fransar.jpg
Fransar1_edited.jpg

Bli certifierad fransstylist

Vi erbjuder i dagsläget två olika utbildningar för dig som vill bli certifierad fransstylist. Vi erbjuder grundutbildning i singelfransar och volymfransar som du kan läsa mer om här. Vi erbjuder även utbildning inom endast volymfransar som du kan läsa mer om här. 

Lashlift utbildning

Lashlift med keratinbehandling är en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden. Internationellt Certifikat för Lash Lift erhålles efter avslutad kurs. Här kan du läsa mer om ubildningen. 
 

30422364_10155404655667036_1214509375_n.
Browlift-vasteras-beuty-and-wellness.jpg

Browlift utbildning

Vi erbjuder utbildning inom browlift som du kan läsa mer om här. Internationellt Certifikat som Brow Lift Artist erhålles efter avslutad kurs.
 

Utbilda dig till spraytanstylist

Vi erbjuder utbildningar inom spraytan som du kan läsa mer om här.
 

SpraytanSs.jpg