Bli certifierad stylist

Hos oss på Västerås Beauty and Wellness så kand du utbilda dig till fransstylist. Vi erbjuder även utbildningar inom lashlift, spraytan och massage. 

 

Det är Johanna på salongn som håller i alla utbildningar. Utbildningar som Johanna har gått har hon b.l.a gjort på Lash 'n' Brow stores skola i Eskilstuna, fransstylisterna i Uppsala och Beloxys i Uppsala. Johanna är certifierad i tandblekning och diplomerad massör. Johanna tog silverplats på SM 2019 i både singel- och volymkategorin. 

Bli certifierad fransstylist

Vi erbjuder i dagsläget 2 olika utbildningar för dig som vill bli certifierad fransstylist. Vi erbjuder en grundutbildning i singelfransar och volymfransar som du kan läsa mer om här. Vi erbjuder även en utbildning inom endast volymfransar som du kan läsa mer om här. 

Lashlift utbildning

Lashlift med keratinbehandling är en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden. Internationellt Certifikat för Lash Lift erhålles efter avslutad kurs. Här kan du läsa mer om ubildningen. 
 

Brow Lift utbildning

Vi erbjuder en utbildning inom browlift som du kan läsa mer om här. Internationellt Certifikat som Brow Lift Artist erhålles efter avslutad kurs.
 

Utbilda dig till spraytanstylist

Vi erbjuder en utbildningar inom spraytan som du kan läsa mer om här.
 

Hitta hit

Kontakt

  • Black Instagram Ikon
  • Facebook Social Icon

Tel: 021 145 705

 

Humlegatan 10

722 26 VÄSTERAS