top of page

Om oss på Västerås Beauty and Wellness

Vi på Västerås Beauty and Wellness vill ge dig en stund av lyx. Du ska känna dig ompysslad och i trygga händer när du väljer en behandling hos oss. Vi finns i mysiga lokaler på Gideonsberg. Parkerar gör du gratis på någon av våra parkeringar märkta med vår logga eller vid Ringvallens IP.

meric-dagli-7NBO76G5JsE-unsplash_edited.

VI SOM JOBBAR HÄR 

20220605_123356.jpg
20220605_125206.jpg

Johanna R - certifierad fransstylist, utbildningsansvarig

Johanna jobbar med fransar & bryn, microblading, laser, tandblekning och spraytan.
Utbildningen har hon bland annat 
gjort på PhiAcademy, MT Academy, By Bexter, Lash 'n' Brow stores skola i Eskilstuna, Iconic Smile, Fransstylisterna i Uppsala och Beloxys i Uppsala. 

Johanna tog silverplats på SM 2019 i både singel- och volymkategorin. På VM fransförlängning i Amsterdam 2020 tog Johanna en delad 12:e plats i singelfransar i högsta klassen.

Det är Johanna som håller i alla utbidningar vi har på salongen.

 


 

Maria L - certifierad massageterapeut

Maria är vår massör och hon har en gedigen massageutbildning från Tärna folkhögskola där hon även utbildat sig till hälsovägledare. 
Maria är även passinstruktör när hon inte är på salongen.

Hos Maria kan du få både djupgående och avslappnande/taktil massage. Självklart kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag hos Maria.

 

314416180_552581246873263_8354788958833089415_n.jpg

Gabriele - APL-elev

 

Gabbi är vår APL-elev från praktiska gymnasiet. Hon är hos oss sitt andra år och har redan hunnit få certifikat i fransförlängning, lashlift, browlift och spraytan.

Hos henne kan du boka behandling till elevpriser.

Screenshot_20230509-004844_Instagram[9461].jpg

Setareh - Leg. SSK, injektionsbehandlare

 

Setareh är vår legitimerade sjuksköterska som utför alla injektionsbehandlingar och trådlyft. Hon har flera års erfarenhet av kosmetiska injektioner och jobbar även på sin salong i Sala och en salong i Stockholm.

Att tänka på inför ditt besök 

  • Är du gravid, ammar eller har någon sjukdom vill vi att du informerar oss i god tid innan ditt besök.

  • Åldersgräns 16 år med målsmans godkännande på samtliga behandlingar förutom fransförlängning och microblading där det är 18 år. Ring eller maila oss innan bokning om du är osäker. Bokning sker alltid av myndig person.

  • Se mer "att tänka på" under varje behandling.

Avbokning

  • Avbokning ska ske minst 24 timmar innan bokad tid.

  • Vid avbokning mindre än 24 timmar, debiteras 75% av behandlingskostnaden.

  • Uteblivet besök debiteras med 100% av behandlingskostnaden.

  • Avbokar du en utbildning efter att du betalat bokningsavgiften får du inte den återbetald. Blir du sjuk och har betalat hela avgiften kan du endast boka om utbildningen vid uppvisning av läkarintyg. Avgiften återbetalas inte.

  • Sen ankomst kortar ner din behandlingstid. Behandlande terapeut får avgöra om behandlingen hinns med,

  • OBS! All avbokning sker via Bokadirekt och den avbokningskoden du fått eller personlig kontakt på telefon. Det går inte att lämna meddelande på till exempel telefonsvararen. Avbokning via mail går bra om det är mindre än 24h till bokad tid.

bottom of page