Manikyr hos Västerås Beauty and Wellness

Lackgel

I behandlingen permanent lack ingår en minimanikyr, formning av nagel och lackning med lackgel håller i ca 3 veckor och ger din naturliga nagel en förstärkning på en gång så de kan växa sig längre och snyggare, så unna dig en permanent lackning, perfekt både till vardags som till fest.

Lackgel med design/fransk

För dig som vill ha fransk eller annan design. 
I behandlingen permanent lack ingår en minimanikyr, formning av nagel och lackning med lackgel Håller i ca 3 veckor och ger din naturliga nagel en förstärkning på en gång så de kan växa sig längre och snyggare, så unna dig en permanent lackning, perfekt både till vardags som till fest.

Spamanikyr lyx

Unna dig och dina händer en lyxig behandling som börjar med en rengöring med både peeling och värmande oljekur med massage. Återföljs av åter fuktning, nagelbandsvård och formning av naglarna. Avslutas med polering och paraffinbad.

Borttagning av lackgel

En säker borttagning av gammalt material på dina naglar. Minimanikyr ingår.

Klassisk manikyr

Ge dig och dina naglar en återfuktande och stärkande behandling! Klassisk manikyr med filning, nagelbandsvård, rengöring, massage och polering. 

Bodybuilder förstärkning

I denna behandling förstärker vi dina naglar med en ny fantastisk produkt, Bodybilder. Bodybilder är en revolutionerande produkt som förstärker skonsamt, snabbt och tunt.

I Bodybilder förstärkning ingår:

- Minimanikyr

- Form och polering

- Bodybilder förstärkning

- Nagelolja

Denna behandling går även att välja med lackgel.

Förlängning gelé

Förlängning med tipp eller mall för att förlänga din naturliga nagel till önskad längd. På alla fingrarna eller i samband med förstärkning där några naglar har gått av och man vill uppnå samma längd på alla. 
Mini manikyr ingår

Förlängning kan fås med eller utan design.

Förstärkning gelé

Förstärkning för dig som vill att dina naglar ska hålla sig riktigt fina och starka länge. Hjälper även de med sköra naglar att få långa naglar som håller. Passar alla längder.
Minimanikyr ingår. 

Förstärkning kan fås med eller utan design.

Hitta hit

Kontakt

  • Black Instagram Ikon
  • Facebook Social Icon

Tel: 021 145 705

 

Humlegatan 10

722 26 VÄSTERAS