top of page

Naglar hos Västerås Beauty and Wellness

Ewelinas nagelstudio

Klassisk manikyr

Manikyr är en behandling som syftar till att förbättra utseendet på den naturliga nagleln genom att ge dem rätt form och ta bort död hud, men det involverar också vård av hela handen. Återfuktar huden på dina händer och ger glans till naturliga naglar, tar bort förhårdnad hud och sprickor till följd av brist på daglig vård.

Gelpolish / Gellack

Gelpolish / Gellack är ett bra alternativ för folk som gillar naturliga naglar men inte har tid att måla dem med klassiskt nagellack varannan dag. Denna behandling gör att naglarna ser vackra, eleganta och naturliga ut på samma gång. Gellack stärker skonsamt naglarna, ger dem en möjlighet att växa, och samtidigt förstärker och skyddar den naturliga nagelplattan. Samtidigt måste du komma ihåg att det är ett mjukt material och inte lämpar sig för för långa naglar.

Nagelförstärkning

Nagelförstärkning är en behandling avsedd för försvagade, spröda och splittrade naglar som Gellack inte fäster på. Förstärkta naglar ger en naturlig effekt, men vi använder ett hållbarare material än vid Gellack/Gelpolish.

Nagelförlängning

Nagelförlängning ger en omedelbar effekt av vackra och långa naglar efter kundens önskemål. Det finns många metoder och produkter som kan användas för att förlänga naglar; tippar, mallar och toppformulär. Metoden och produkter bör dock anpassas till konditionen och utseendet på kundens naglar.

Borttagning av material

Bortagning av material från nagelplattan utan att skada den. Det är väldigt viktigt att göra det noggrant och samtidigt skonsamt. Under denna behandling är det viktigt att informera kunden om att nageln är öm, mjuk och ömtålig eftersom den tidigare har mattats och skonsamt polerats. Den bästa lösningen är att förkorta den fria kanten så mycket som möjligt och vi rekommenderar att man återfuktar naglarna med nagelolja efter borttagning.

Fransk manikyr vit / glitter

Om du är trött på sneda linjer och ojämna toppar i fransk manikyr är denna behandling för dig! Denna behandling är det bästa sättet att skapa vackra, snygga naglar med fransk manikyr och fantasy naglar ned olika färger eller glitter.

Rekonstruktion av nedbitna naglar

Rekonstruktion av nedbitna naglar är processen för att återuppbygga naglar. Det är en lång och omständlig process som beror på skadorna och utseendet på naglarna. Denna process involverar gradvis återuppbyggnad genom att försiktigt förlänga naglarna, vilket ger dem lämplig form och längd.

ew3.jpg

Återbesök Gelpolish / Gellack

Som inom alla andra behändlingar är regelbundenhet mycket viktigt. Utväxta naglar skapar en hävstångseffekt som ökar risken för att naglarna blir spröda eller spricker. Därför är det så viktigt att göra om dina naglar efter 2-3 veckor.

Ew1.jpg
ew9.jpg

Återbesök Nagelförlängning

Detta är en behandling som går ut på att ta bort cirka 70 % av materialet, förkorta naglarna, ge dem rätt form och lägga på ett nytt lager material. Det är mycket viktigt att behandlingen görs regelbundet med ett intervall på max 3-4 veckor, beroende på hur snabbt naglarna växer och hur långa klientens naglar är.

ew2_edited_edited.jpg
bottom of page