top of page

Regndroppsmassage

Regndroppsteknik, regndroppsmassage, regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Kärt barn har många namn. Det är en underbar form av medicinsk aromaterapi som bara tar en dag att lära sig. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför med terapeutiska eteriska oljor. 

Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Men den visade sig snart ha god effekt även på många andra problem. 

 

Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

 De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndroppsteknik också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar   

Regndroppsteknik är lätt att lära sig, lätt att ge och också väldigt effektiv. Är du redan terapeut kan du också använda delar av regndroppstekniken och de eteriska oljorna som komplement och förstärkning av dina vanliga behandlingar.

 

Alla oljor som används under dagen ingår.

Vill du köpa till ett startset med oljor får du 24% rabatt om du beställer via länken nedan. Kontakta mig gärna om du undrar över något. Artikelnummer 313708

Young Living

Anmälan är bindande och vid sjukdom blir du erbjuden nytt datum. 

Betalning av kursen sker via faktura. Vid anmälan väljer du även om du vill köpa till ett startset med oljor för att kunna börja ge behandlingar direkt efter kursen.

Vid färre än 2st anmälda deltagare har vi rätt att ändra datum på utbildningen.

Pris 2500:- inkl moms

Diplomering 625:- inkl moms

raindrop_therapy.jpg
the-surprising-benefits-of-a-good-foot-m
YL-essential-Oil3.jpg
Boka din utbildning här!
bottom of page